okładka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 1999.

Gastronomia urządzenia, Żywność technologia urządzenia., Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny, Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
83-02-07120-X
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 7 zm.
Objętość
278, [1] s. :
Rozmiary
20 x 21 cm.
UKD
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny
Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 278-[279]. Bibliogr. s. 278-[279].
Bibliogr. s. 278-[279].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Słowa kluczowe
zakłady gastronomiczne - materiały budowlane zakłady gastronomiczne - materiały wyposażeniowe zakłady gastronomiczne - instalacje elektryczne, gazowe zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze zakłady gastronomiczne - instalacje wentylacyjne, klimatyzacyjne obróbka mechaniczna żywności obróbka cieplna żywności obróbka chłodnicza żywności saturatory kolumny bufetowe chłodziarki dozownice miksery piece mikrofalowe zamrażalnie zamrażarki ekspres do kawy chłodziarki zmywarki kasy wagi rejestratory elektroniczne automaty sprzedażne
020
%a 830207120X
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 7 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1999.
300
%a 278, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].%a Bibliogr. s. 278-[279].
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.
650
%a Gastronomia %v podręcznik szkolny %x urządzenia
650
%a Żywność %v podręcznik szkolny %x technologia%x urządzenia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
692
%x zakłady gastronomiczne - materiały budowlane%x zakłady gastronomiczne - materiały wyposażeniowe%x zakłady gastronomiczne - instalacje elektryczne, gazowe%x zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze%x zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze%x zakłady gastronomiczne - instalacje wentylacyjne, klimatyzacyjne%x obróbka mechaniczna żywności%x obróbka cieplna żywności%x obróbka chłodnicza żywności%x saturatory%x kolumny bufetowe%x chłodziarki%x dozownice%x miksery%x piece mikrofalowe%x zamrażalnie%x zamrażarki%x ekspres do kawy%x chłodziarki%x zmywarki%x kasy%x wagi%x rejestratory elektroniczne%x automaty sprzedażne
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07120-X

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 81775
Sygnatura: W 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane